Wednesday, December 22, 2010

nikah-marina






TARIKH : 18 /12/2010
MAKEUP BY: ZURENA MALIK
TEMPAT: RUMAH PENGANTIN SRI MANJA
PHOTOGRAPHER : SHAHIR TRIPLELIGHT

Setelah selesai pagi tadi majlis persandingan kak ngan kini tiba pula giliran MARINA.marina nikah selepas solat isyak .seperti biasa majlis berjalan dgn lancar..walaupun harinih sungguh penat tapi pengantin tetap ayu dik nonn!!!...terima kasih semua

SANDING - KAK NGAH






BRIDAL: EDINA COLLECTION
MAKEUP: ROSNAWATI SALLEH
TARIKH : 18/12/2010
Kini tibalah majlis persandingan kak ngah di dewan jalan 12 taman medan.untuk kali ini edina collection juga melantik puan Rosnawati salleh sebagai MUA hari ini./me sibuk melakukan tugas2 lain..walaubagaimanapun /me dapatlah melihat dengan jelas teknik2 Cfoo otai kak rosnawati ni.hasil nye sungguh cantik kebabomm...mari kita lihat hasil sentuhan kak rosnawati salleh...terima kasih atas tunjuk ajar..

NIKAH -KAK NGAH





TARIKH 14/12/2010
TEMPAT RUMAH PENGANTIN TAMAN MEDAN
MAKEUP BY ZURENA MALIK
Stelah puas bercuti kini kembali menjalankan tugas makeup pengantin untuk majlis akad nikah .edina collection juga dilantik untuk menguruskan majlis persandingan beliau..terima kasih kepada pengantin dan keluarga,,

hijau krim part 2





BRIDAL : EDINA COLLECTION
MAKEUP BY : ANNASHA
TARIKH : 05/12/2010

ok setelah siap hiasan dewan dan pelamin pada 4/12/2010 tibalah masanya untuk makeover pengantin time nih me x makeup kan pengantin kan pergi bercuti so lantik lah seorang MUA freelance yang berpengalaman untuk makeup pengantin namanya annasha..atas recomendation kak ros..so alhamdulilah berjalan dgn lancar jugak..berseri2 pengantin walaupun me berada jauh di seberang mana entah...huhuhu..terima kasih x terhingga untuk kak rose yg banyak membantu mencari MUA untuk butik edina coolection..x lupa juga pada MUA annasha...harap selepas ini boleh bekersasama lagi iya,,,. JUTAAN TERIMA KASIH

hijau krim






Majlis persandingan diadakan di dewam medan jalan 12 taman medan pada 05/12/2010.Nama pengantin ni Lynn suami lupa plk nak tanya nama...pada tarikh tu me n keluarga pergi bercuti di vietnam..sja lah jalan2 comp trip huby (x dek ape pun kat sna 4day 3 night tu).masa tu along zul n krew ditugaskan memasang dan mengemas kini hiasan dewan..huh takut jugak 1st time suruh along n krew pasang tanpa /me..tapi alhamdulilah semuanya berjalan lancar sehingga 5.30 pagi kata nye menyiapkan pelamin n hiasan dewan...alhamdulilah thanks,along and krew iya..next time leh la harap..huhuhu..
okei di sini adalah sikit gambar yg diambil oleh along untuk majlis tersebut dgn menggunakan camera h.phone aje..layansszz..